Voeding - Doet appelazijn je vermageren?

Doet appelazijn je vermageren?Veel mensen gebruiken appelazijn om af te slanken, het is een belangrijk ingredi├źnt in verscheidene afslankproducten. Appelazijn is een mengsel van azijnzuur dat gemaakt wordt door appelgisting. Er zitten cholesterolverlagende pectine, mineralen en vitaminen in.

Appelazijn is een volledig homeopathisch product waar speciale bestanddelen in zitten die niet slecht zijn voor de gezondheid en goed worden opgenomen door het lichaam.

Appelazijn voorkomt de opslag van vet en zorgt voor een snellere spijsvertering. De opslag van voedingsvetten zal hierdoor verminderen en de afbraak van vetten en koolhydraten juist stimuleren. Hierdoor zal de hoeveelheid vet afnemen.

Door het adequate metabolisme krijg je ook minder zin in zoetigheid, vetbevattende of zoute producten. Ook bevordert appelazijn de weerstand en zorgt het voor de regeling van de bloeddruk.

Appelazijn is helaas geen wondermiddel waardoor je onmiddellijk vele kilo's af zult vallen. Het belangrijkste is goed eten; je kunt natuurlijk niet allerlei ongezonde producten nuttigen zonder te sporten, maar toch veel af te vallen.

Alle dieetproducten vullen je dagelijkse voedingspatroon aan, maar het is geen vervanging van een gezonde voeding. Appelazijn zou voor vermindering van de vetmassa kunnen zorgen, maar verwacht geen spectaculair gewichtsverlies. Als je ongezond blijft eten en niet sport zul je niet vermageren.


Datum: 25-11-2008 | Schrijver: Jerome Wauters

Reacties op dit artikel

m schreef:

m

# 04/09/2011

Adalet schreef:

Ik ben al 2 maanden bezig met de hometrainer, fiets minstens 30 min en ben ook begonnen met appelazijn capsules, maar 1 kilo vermagerd, het lukt me gewoon niet..

# 28/11/2011

ma schreef:

Ik weet niet hoor, maar als je een half uur fietst komt je lijf niet eens toe aan vet verbranden. Alles wat je daarmee bereikt is dat je honger krijgt omdat je je beschikbare suikers hebt verbrand. Probeer liever elke dag minstens een uur lang te bewegen.

# 04/12/2011

Miel schreef:

Ben ook begonnen met appelazijn. Nu een kleine maand. Ben ondertussen al drie kilo kwijt. Voel me ook beter in mijn vel, en niet zo opgeblazen.

# 23/01/2012

Wij maken gebruik van cookies om onze website beter op uw wensen af te kunnen stemmen. Klik hier voor meer informatie over onze cookies.